Wi-Fi SOUND BAR
Csatlakozás a TV-hez

Sound Bar Quick Guide

Csatlakozás optikai kábellel

Közvetítse a tévé hangját a termékhez úgy, hogy optikai kábellel csatlakoztatja a tévéhez. Különböző 3D effektusokat adhat hozzá az eredeti hanganyaghoz, hogy a szobát mély, gazdag hanggal töltse meg.

TV-nézés, miután optikai kábellel csatlakoztatta

  1. a Ha a digitális kábelterminál borítóval rendelkezik, akkor először távolítsa el a borítókat mindkét végéről.

14722.png

14720.png

  1. b Csatlakoztassa optikai kábellel a termék hátulján található OPTICAL IN csatlakozót a TV optikai digitális kimenetének (OPTICAL OUT) csatlakozójához, amint az a képen látható.

19327.png

19325.png

  1. c Nyomja meg a Funkció4476.png gombot többször egymás után, amíg az „OPT/HDMI ARC” meg nem jelenik az állapotkijelzőn.

14748.png

14746.png

  1. d Nyomja meg a Beállítások gombot a TV távirányítóján a [Hangszóró] menübe való belépéshez, és állítsa a kimeneti hangszórót [Optikai] vagy [Külső hangszóró] értékre. A Beállítások és a menüelemek a TV gyártójától függően eltérőek lehetnek.

14052.png

14045.png Megjegyzés

  • Ha az optikai bemenőjel és az ARC jel egyszerre próbál kapcsolódni, akkor az ARC jel elsőbbséget élvez.

Ha LG tévét használ

Az LG TV távirányítójával beállíthatja a hangerőt, ha a TV-készülék optikai kábellel csatlakozik a termékhez. Ezt csak olyan TV-n teheti meg, amely támogatja az LG TV Sound Sync funkciót. Ellenőrizze a tévé használati útmutatóját, hogy a tévé támogatott-e.

Egy LG TV-távirányítóval vezérelhető funkciók

Hangerő, némítás be/ki

14029.png

14024.png Megjegyzés

  • Ha a TV-készülék megfelelően csatlakozik a termékhez, az állapotkijelzőn megjelenik az „LGOPT” felirat.
  • Ha a terméket LG TV távirányítóval használja, a tévékészüléken beállított hangerő és némítás állapota automatikusan érvényes lesz a termékre.
  • A termék távirányítóját akkor is használhatja, ha az LG TV-hez csatlakoztatja.
  • Az LG Sound Sync használatához lehet, hogy módosítania kell a tévé hangbeállítását. Ez a TV-készüléktől függően változhat.