Wi-Fi SOUND BAR
Csatlakozás külső eszközhöz

Sound Bar Quick Guide

Csatlakozás HDMI-kábellel

Csatlakoztassa a tévét és a külső eszközt (játékkonzolt, DVD-lejátszót stb.) HDMI kábellel, és élvezze a mély és gazdag hangot.

Külső eszköz csatlakoztatása HDMI-n keresztül

  1. a Csatlakoztasson külső eszközt, például DVD- vagy Blu-ray lejátszót. Az alábbi képet követve csatlakoztassa a készülék HDMI OUT csatlakozóját a termék hátulján található HDMI IN (1) vagy HDMI IN (2) csatlakozóhoz.
  2. b A HDMI kábel segítségével csatlakoztassa a termék hátulján található HDMI d TV (eARC / ARC) csatlakozót a TV HDMI IN (ARC) csatlakozójához.

19354.png

19352.png

  1. c Ismételten nyomja meg a Funkció19691.png gombot addig, amíg az „HDMI1” vagy a „HDMI2” felirat meg nem jelenik az állapotkijelzőn.

19369.png

19367.png

  1. d Ha a külső eszköz megfelelően van csatlakoztatva a termékhez, meghallgathatja a készülék hangját. Ha a videót Dolby Atmos® vagy DTS:X® technológiával játssza le, az állapotkijelzőn megjelenik a „DOLBY ATMOS” vagy a „DTS:X” felirat.

13944.png

13939.png Megjegyzés

  • A Dolby Atmos® vagy a DTS:X® audio támogatja az 5.1.3 csatornákat. Ha a vezeték nélküli hátsó hangszórókat csatlakoztatja, a 9.1.5 csatornák támogatottak.
  • Kérjük, ellenőrizze a hangkimenet beállításait a külső eszköz Beállítások menüjében (pl. Blu-ray lejátszó vagy TV). A hangkimenetet [Nincs kódolás], [Bitfolyam], [Auto] vagy [Áthaladás] értékre kell állítani. A kimenet beállításáról további információt a külső eszköz felhasználói kézikönyvében talál.
  • Használjon HDMI logóval ellátott minősített kábelt.