Wi-Fi звучник во вид на лента
Додаток

Sound Bar Quick Guide

Спецификации

Општо

Енергетски барања

Погледнете ја главната ознака.

Потрошувачка на електрична енергија

Погледнете ја главната ознака.

Вмрежена состојба на подготвеност: 2,0 W

Димензии (Ш х В х Д)

Прибл. 1200,0 мм x 63,0 мм x 135,0 мм (вклучувајќи ја основата)

Опсег на работна температура

5 °C - 40 °C

Опсег на влажност при работење

5 % - 60 % RH

Напојување преку кабел (USB)

5 V 0 500 mA

Достапна фреквенција на земање примероци на дигитален аудио влез

32 kHz, 44,1 kHz, 48 kHz, 88,2 kHz, 96 kHz, 176,4 kHz, 192 kHz

Достапен формат на дигитален аудио влез

Dolby Digital, Dobly Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, DTS-HD HRA, DTS-HD MA, DTS:X, IMAX DTS, IMAX DTS:X, PCM

Влез/Излез

OPTICAL IN

3,0 V (p-p), (терминал за оптичка аудио врска) × 1

HDMI IN (1) / HDMI IN (2)

19-пински (Тип A, HDMI™ терминал за поврзување) × 2

HDMI d TV (eARC / ARC)

19-пински (Тип A, HDMI™ терминал за поврзување) × 1

4K резолуцијата е поддржана за 4K извори кои имаат HDCP 2.3 (поддржано е 4K@120 Hz (YCbCr 4:2:0)).

Засилувач (RMS излез)

Вкупно

810 W RMS

Преден

45 W RMS×2 (Импеданца: 4 Ω, THD 10 %)

Централен

40 W RMS (Импеданца: 4 Ω, THD 10 %)

Сараунд (странично)

45 W RMS×2 (Импеданца: 4 Ω, THD 10 %)

Горна страна

45 W RMS×2 (Импеданца: 4 Ω, THD 10 %)

Горниот центар

40 W RMS (Импеданца: 4 Ω, THD 10 %)

Заден

40 W RMS×2 (Импеданца: 4 Ω, THD 10 %)

Заден сараунд (страничен)

40 W RMS×2 (Импеданца: 4 Ω, THD 10 %)

Заден горен дел

40 W RMS×2 (Импеданца: 4 Ω, THD 10 %)

Сабвуфер

220 W RMS (Импеданца: 3 Ω, THD 10 %)

Безжичен сабвуфер

Енергетски барања

Погледнете ја етикетата на безжичниот сабвуфер.

Потрошувачка на електрична енергија

Погледнете ја етикетата на безжичниот сабвуфер.

Тип

1-насочен 1 звучник

Импеданца

3 Ω

Рангирана моќност

220 W RMS

Максимална моќност

440 W RMS

Димензии (Ш х В х Д)

Приближно 201,7 мм x 407,0 мм x 403,0 мм

Систем

Безжичен LAN (интернет антена)

802.11a/b/g/n компатибилен со Wi-Fi мрежа

Безжични задни звучници (секој)

Енергетски барања

Погледнете ја главната етикета на задните звучници на безжичната мрежа.

Потрошувачка на електрична енергија

Погледнете ја главната етикета на задните звучници на безжичната мрежа.

Тип

 • Заден звучник: 1-насочен 1 звучник
 • Заден сараунд (страничен) звучник: 1-насочен 1 звучник
 • Заден горен звучник: 1-насочен 1 звучник

Импеданца

 • Заден звучник: 4 Ω
 • Заден сараунд (страничен) звучник: 4 Ω
 • Заден горен звучник: 4 Ω

Номинална приемна моќност

 • Заден звучник: 40 W RMS
 • Заден сараунд (страничен) звучник: 40 W RMS
 • Заден горен звучник: 40 W RMS

Максимална приемна моќност

 • Заден звучник: 80 W RMS
 • Заден сараунд (страничен) звучник: 80 W RMS
 • Заден горен звучник: 80 W RMS

Димензии (Ш х В х Д)

Приближно 159,0 мм x 223,0 мм x 142,0 мм