BARĂ DE SUNET Wi-Fi
Conectarea la un dispozitiv extern

Sound Bar Quick Guide

Conectarea cu un cablu HDMI

Conectați televizorul și dispozitivul extern (consola de jocuri, DVD player etc.) folosind un cablu HDMI și bucurați-vă de un sunet profund și bogat.

Conectarea unui dispozitiv extern prin HDMI

  1. a Conectați un dispozitiv extern, precum un player DVD sau Blu-ray. Conform imaginii de mai jos, conectați terminalul HDMI OUT al dispozitivului la terminalul HDMI IN (1) sau HDMI IN (2) de pe spatele produsului.
  2. b Utilizând cablul HDMI, conectați terminalul HDMI d TV (eARC / ARC) de pe spatele produsului la terminalul HDMI IN (ARC) de pe TV.

19108.png

19106.png

  1. c Apăsați butonul Funcție19469.png în mod repetat, până când „HDMI1” sau „HDMI2” se afișează pe ecranul de stare.

19120.png

19118.png

  1. d Când dispozitivul extern este conectat corect la produs, puteți asculta sunetul dispozitivului. Când redați video cu tehnologia Dolby Atmos® sau DTS:X®, pe ecranul de stare se afișează „DOLBY ATMOS” sau „DTS:X”.

13632.png

13626.png Notă

  • Audio Dolby Atmos® sau DTS:X® acceptă 5.1.3 canale. Când sunt conectate difuzoarele wireless spate, sunt acceptate 9.1.5 canale.
  • Verificați setările de ieșire audio din meniul Setări al dispozitivului dvs. extern (de ex., player Blu-ray sau TV). Ieșirea audio trebuie setată la [Fără codificare], [Flux de biți], [Auto], sau [Trecere]. Pentru mai multe informații despre modul de setare a ieșirii, consultați manualul de utilizare al dispozitivului extern.
  • Utilizați un cablu certificat cu logoul HDMI.